ngeunaan Huamai

kaunggulan HUAMAI

Control Quality
skéma custom
Garansi Saatos Sale

HuaMai Tinjauan

99
kantétan runtuyan
99
nagara ékspor
99
Pangalaman / taun
99
Industri aplikasi

produk panganyarna

2.7ton Popular Non-Sideshifting garpu Clamps
2.7ton Popular Non-Sideshifting garpu Clamps
Bisa 24, 2018
Pedaran produk Non-Sideshifting garpu Clamps dieu wincik konfigurasi baku: Diesel forklift treuk jeung 3,000kg Jumlah kapasitas beban Modél: CPCD30 Equippe ...
2.2ton Non-Sideshifting garpu Clamps pikeun Forklift
2.2ton Non-Sideshifting garpu Clamps pikeun Forklift
Bisa 24, 2018
Pedaran produk 2.2ton Non-sideshifting garpu Clamps pikeun forklift (G07B22) Spesifikasi Dipaké di nanganan loba rupa corrugated, logam sarta peti kai ogé ...
10ton Forklift cadang Bagian / Pin Tipe Forklift forks
10ton Forklift cadang Bagian / Pin Tipe Forklift forks
Bisa 24, 2018
Pedaran produk Quality: ISO, CE sarta jutaan 1 loading sertipikat test Dijieun nurutkeun ISO2328-2007 jeung EN12100-1: 2003 3times baku overload dina unggal garpu guara ...

Hubungi Ayeuna

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!